Nagyvászon és Hangszóró

Nagyvászon és Hangszóró

Egy kis örülés + poszt újragondolás + házi feladat

2024. augusztus 16. - Faszi, a Filmes Fenegyerek

Hát el sem hiszem, hogy mennyien olvastátok el a Robotzsarus bejegyzésemet! Persze, ez köszönhető annak is, hogy a poszt kikerült az Index főoldalára és az olvasottsága meg sem állt egészen 967-ig. Ezzel ez lett a valaha volt legtöbbet olvasott írásom, pedig hidd el próbálkoztam, nem is keveset. Szóval baromi nagy mosollyal lebegtem végig az elmúlt napokat és meg kellett mondjam, jól esett. 

index_cimlap_robocop.png

Hát ilyet! Komolyan mondom, nagyon jólesett!

Ezzel kapcsolatban pedig rájöttem, hogy talán át kell gondolonom a heti rendtartásomat, itt a blogon és nem csak azér,t mert nem akarom szétfaricskálni magamat vagy az írásaimat, de szeretnék olyan posztokat gyártani, ami valóban érdekli az embereket, amit valóban szívesen olvasol. Kicsit meg kell találjam azt a bizonyos arany középutat, amiben nem csak a panetomonomat állíthatom itt fel, hanem téged is élvezetes olvasnivalókkal láthatlak el. Így hát: innentől max. heti 2 posztba sűrítem össze a mondandómat. Magamat is kevésbé stresszelem és minden infót át tudok adni, amit szeretnék. 

És akkor ennek szellemében robog is a blog tovább. Sokat agyaltam, hogy mit is csináljunk a jövő héten, melyik mozi legyen az, amiben nyakig elmerülünk. Három film között vaciláltam, majd ha már rendszeresen sokan leszünk, akkor csinálhatunk szavazást is a következő heti cincálásra, de addig is én döntök, még pedig úgy, hogy megint csak egy olyan filmet választok, ami a gyeremeki lelkemet csiklandozza minden egyes alkalommal, amikor előkerül; Ivan Reitman 1985-ös, két Oscar-díjra jelölt kúl mozija jön, a Szellemírtók

91mjr0cmayl.jpg

"Who you gonna call?"

Na, ezzel kéne, hogy barátkozz a hétvégén és jövő héten már neki is esünk. 

Addig is, ha akarsz közösségeset játszani, ajánlom a Popcorn és Kóla FB csoportot, ahol eddig kemény hárman tartjuk a frontot, de ha jössz, máris többen leszünk. :D Ide például a hétvégei filmélményeidet is posztolgathatod. Itt találod a csopit. 

Szép, hosszú hétvégét.

Csumi!

Faszi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyvaszoneshangszoro.blog.hu/api/trackback/id/tr2418467743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása